Eventlocatie Ajuma 2.0

Heb jij iets te vieren? Gelegen naast ons restaurant heeft Ajuma een prachtige eventlocatie: Ajuma 2.0. Deze locatie is af te huren voor bedrijfsfeesten, diners, borrels, verjaardagen en alles wat je maar wilt vieren! Eventlocatie Ajuma 2.0 biedt plek voor 20 – 150 personen en beschikt over een eigen terras en veranda waar de evenementen worden gehouden. Natuurlijk komt alles met uitzicht op zee.

Het witte stijlvolle strandpaviljoen, ingericht in samenwerking vtwonen, geeft een relaxte en vooral inspirerende sfeer. Fantastisch voor een bedrijfsfeest, diner, borrel of alles wat maar een feestje waard is!

Naast locatie verzorgen wij ook de catering voor het evenement. Onze chef-koks Sander en Jorrit verzorgen een gevarieerd aanbod aan unieke Aziatische borrelhappen, vis-platters, lunch, dinerbuffet, beach BBQ tot aan culinaire 4- of 5-gangen diner. En alles komt met een Aziatisch tintje.

Wil je ook graag een activiteit voor je bedrijfsuitje of teambuildingdag? Ajuma werkt samen met diverse evenementenbureaus die vele activiteiten kunnen verzorgen voor een optimaal bedrijfsuitje of teambuildingdag. Wij verzorgen o.a.:

  • BOURGONDISCHE ACTIVITEITEN zoals wijnproeverijen door een professionele sommelier, sushi workshops en cocktailworkshops
  • ACTIEF zoals beach volleybal en beach soccer
  • MINDFULNESS ACTIVITEITEN zoals strandyoga, massage en meditatie
  • BEACH ACTIVITEITEN zoals surf- en SUP workshops, powerkiten en raften

Om de dag geslaagd af te ronden kunnen wij voor het feest een DJ en/of livemuziek regelen. Wij werken samen met een aantal DJ’s en muziekkanten die jouw feest tot een onvergetelijk einde kunnen brengen. Ook helpen wij je met het juiste geluidsapparatuur, licht effecten en aankleding.

Kortom, you choose the occasion, we make it special!

Heb jij iets te vieren? Neem contact met ons op over de mogelijkheden en prijzen.

Naam:

Telefoonnummer:

Emailadres:

Onderwerp:

Bericht:

* — deze velden zijn verplicht