Eventlocatie Ajuma 2.0

Had je iets te vieren?

Gelegen naast ons restaurant had Ajuma een eventlocatie: Ajuma 2.0. Deze locatie was af te huren voor bedrijfsfeesten, diners, borrels, verjaardagen en al het andere dat een feestje verdiende. Eventlocatie Ajuma 2.0 bood plek voor 20 – 150 personen en beschikte over een eigen terras en veranda met uitzicht op zee.

Naast een inspirerende locatie verzorgden wij ook de catering voor het evenement. Onze chef-koks boden een gevarieerd aanbod aan unieke Aziatische borrelhappen, vis-platters, lunch, dinerbuffet, beach BBQ tot aan culinaire 4- of 5-gangen diner aan. En alles kwam met een Aziatisch tintje.

Wilde je naast een fijne locatie en lekker eten een activiteit voor je bedrijfsuitje of teambuildingdag? Ajuma werkte samen met diverse evenementenbureaus die vele activiteiten konden verzorgen voor een optimaal bedrijfsuitje of teambuildingdag. Wij verzorgden bourgondische activiteiten zoals wijnproeverijen, sushi workshops en cocktailworkshops, sportieve activiteiten als beach volleybal en beach soccer, en natuurlijk een scala aan mindfullness activiteiten als strandyoga, massage en meditatie. Tot slot mochten de strandactiviteiten niet overgeslagen worden, denk daarbij aan surf- en SUP workshops, powerkiten en raften.

Om de dag geslaagd af te ronden konden wij voor het feest een DJ en/of livemuziek regelen. Wij werkten samen met een aantal DJ’s en muziekkanten die jouw feest tot een onvergetelijk einde brachten. Ook hielpen wij je met de juiste geluidsapparatuur, licht effecten en aankleding.

Kortom, you chose the occasion, we made it special!

Nu AJUMA geen fysieke locatie meer heeft, is het nog steeds wel mogelijk de catering voor je evenement of feest door ons te laten verzorgen. Mail dan evne naar bites[at]ajuma.nl of vul onderstaande formulier in.

Heb jij iets te vieren en wil je de catering graag door AJUMA laten doen? Neem contact met ons op over de mogelijkheden en prijzen.

Naam:

Telefoonnummer:

Emailadres:

Onderwerp:

Bericht:

* — deze velden zijn verplicht