Eventlocatie Ajuma 2.0

Heb je iets te vieren?

Gelegen naast ons restaurant heeft Ajuma een eventlocatie: Ajuma 2.0. Deze locatie is af te huren voor bedrijfsfeesten, diners, borrels, verjaardagen en al het andere dat een feestje verdient. Eventlocatie Ajuma 2.0 biedt plek voor 20 – 150 personen en beschikt over een eigen terras en veranda met uitzicht op zee.

Naast een inspirerende locatie verzorgen wij ook de catering voor het evenement. Onze chef-koks bieden een gevarieerd aanbod aan unieke Aziatische borrelhappen, vis-platters, lunch, dinerbuffet, beach BBQ tot aan culinaire 4- of 5-gangen diner. En alles komt met een Aziatisch tintje.

Wil je naast een fijne locatie en lekker eten een activiteit voor je bedrijfsuitje of teambuildingdag? Ajuma werkt samen met diverse evenementenbureaus die vele activiteiten kunnen verzorgen voor een optimaal bedrijfsuitje of teambuildingdag. Wij verzorgen bourgondische activiteiten zoals wijnproeverijen, sushi workshops en cocktailworkshops, sportieve activiteiten als beach volleybal en beach soccer, en natuurlijk een scala aan mindfullness activiteiten als strandyoga, massage en meditatie. Tot slot mogen de strandactiviteiten niet overgeslagen worden, denk daarbij aan surf- en SUP workshops, powerkiten en raften.

Om de dag geslaagd af te ronden kunnen wij voor het feest een DJ en/of livemuziek regelen. Wij werken samen met een aantal DJ’s en muziekkanten die jouw feest tot een onvergetelijk einde kunnen brengen. Ook helpen wij je met de juiste geluidsapparatuur, licht effecten en aankleding.

Kortom, you choose the occasion, we make it special!

Heb jij iets te vieren? Neem contact met ons op over de mogelijkheden en prijzen.

Naam:

Telefoonnummer:

Emailadres:

Onderwerp:

Bericht:

* — deze velden zijn verplicht