Slapen op het strand in Zandvoort

Yes! Het strandseizoen gaat alweer bijna van start. Vanaf Maart kun je weer blijven slapen op het Zandvoortse strand in een van de drie unieke strandkamers van Ajuma.

Direct naast strandpaviljoen Ajuma worden drie strandkamers gebouwd. Elke strandkamer heeft een eigen look en feel gekregen: ‘basic chic’ (stoer en stijlvol met hout, beton, grijs, zwart en wit), ‘balance’ (oosters en zen met donkere vloer, warmgrijze wanden en goudkleurige elementen) en ‘blush’ (licht en zwoel met aaibare stoffen en een zachte uitstraling).

Kies een kamer naar keuzen en je zult er heerlijk slapen en wakker worden met uitzicht op zee. Je stapt je strandhuisje uit met privé terras en je staat gelijk met je voeten in het zand.

LET OP: strandkamers zijn te boeken voor 2 nachten doordeweeks, of 3 nachten in het weekend (maandag tot woensdag, woensdag tot vrijdag
of vrijdag tot maandag)

Niet op het strand maar wel in de sfeer van Ajuma slapen? Meet: Madama Jeanette! Ze is het kleine zusje van Ajuma, net zo mooi wit en licht en met dezelfde Aziatische sfeer. Gelegen in het centrum van Zandvoort en op maar een kwartier lopen vanaf Ajuma. Helemaal voor jou alleen. Slaap lekker!

Tot slot verhuurt Ajuma nog een luxe, licht, stijlvol ingericht appartement met zonnig terras en privé parkeerplaats. Al deze comfort vindt je op een ideale locatie in het centrum van Zandvoort en ze heet; ‘Savina’.