Slapen op het strand in Zandvoort

Overnachten in AJUMA sferen

Het strandseizoen kan nu écht van start! Vanaf vandaag kun je blijven slapen op het Zandvoortse strand in een van de drie unieke vtwonen strandkamers van Ajuma.   Direct naast strandpaviljoen Ajuma zijn drie strandkamers gebouwd in samenwerking met vtwonen. Elke strandkamer heeft een eigen look en feel gekregen: ‘basic chic’ (stoer en stijlvol), ‘balance’ (oosters en zen) en ‘blush’ (licht en zwoel).
 foto vtwonen strandkamers 3 op rij

Uiteraard ‘basic chic’ omdat dat zo past bij de basis van vtwonen; beton, hout, zwart, grijs en wit zijn dé ingrediënten in deze kamer. De tweede strandkamer ‘balance’, ademt het Oosterse zen-gevoel met een donkere vloer, warmgrijze wanden en goudkleurige elementen. Derde strandkamer ‘blush’ is licht en zwoel met aaibare stoffen en een zachte uitstraling.

In de drie strandkamers slaap je heerlijk op bedden van Swiss Sense én uitzicht op zee. Je stapt je strandhuisje uit met privé terras en je staat gelijk met je voeten in het zand.

In strandpaviljoen Ajuma, waar je naast ontspannen ook goed kunt werken, is de wifi goed, de koffie nog beter en heb je trek, dan kun je kiezen uit gezonde en smaakvolle snacks en gerechten met een Aziatische bite, van
’s ochtends vroeg tot ’s avonds laat. Wim Brugman, eigenaar Ajuma: “Het beste van twee werelden komt dit zomerseizoen wederom bij elkaar: lekker eten van Ajuma en het thuisgevoel van vtwonen!”

Je vindt de vtwonen strandkamers op Boulevard Barnaart 24 in Zandvoort (naast Ajuma). Voor meer informatie mail je met vtwonenstrandkamers@ajuma.nl. Op vtwonen.nl vind je wooninspiratie én de mooiste spullen voor jouw huis, tuin of terras.

Boek nu een strandkamer via bit.ly/strandkamers. LET OP: zet de ‘check in datum’ op een maandag, woensdag of vrijdag en de ‘check out datum’ op woensdag
(2 nachten), vrijdag (2 nachten) of maandag (3 nachten). Boekingen gaan namelijk alleen van:
– maandag tot woensdag
– woensdag tot vrijdag
– vrijdag tot maandag
Bij iedere andere combinatie geeft booking aan dat de datum volgeboekt is, maar dit hoeft niet zo te zijn!