Trouwen op het strand bij Ajuma

Trouwen op het strand in Zandvoort met uitzicht op zee en het zand tussen je tenen. Bij Ajuma kan het! Door het witte stijlvolle paviljoen en de serene uitstraling is Ajuma een droomlocatie om elkaar het ja-woord te geven.

Op steenworp afstand van Haarlem en Amsterdam, in Amsterdam Beach, vind je deze bijzondere trouwlocatie aan zee welke ruimte biedt voor 20 – 150 personen. Volledig afgesloten en met privé terras en veranda. De sfeer in het strandpaviljoen is relaxed en geeft je het gevoel even weg te zijn uit de dagelijkse sleur. Verborgen op het noordstrand van Zandvoort krijg je dit vakantiegevoel. In Azië, want alles heeft namelijk een modern Aziatische tintje: de inrichting, het eten, de biertjes, soda’s en de sfeer.

Verder is Ajuma is naast een eventlocatie ook een officiële trouwlocatie dat betekent een ceremonie met zeezicht, diner met zonsondergang en een feest om nooit te vergeten! En dat alles op 1 locatie. Sturen jullie de uitnodigingen eruit? Dan regelen wij de rest!

Ps. Ajuma is makkelijk bereikbaar met de auto en het OV. Parkeren kan direct aan de boulevard, en vanaf het treinstation van Zandvoort is het ongeveer 10 min. lopen.

Droom jij er van om te trouwen op het strand bij Ajuma?

Naam:

Telefoonnummer:

Emailadres:

Onderwerp:

Bericht:

* — deze velden zijn verplicht