Vergaderen op het strand

Zoek jij een creatieve en inspirerende locatie op het strand voor een vergadering, brainstorm, workshop, presentatie, seminar of informatiebijeenkomst? Dan hebben wij dé plek voor jou: de Ajuma beach office!

De beach office is een bijzondere locatie aan zee en biedt ruimte voor 4 – 60 personen. De locatie is volledig afgesloten en beschikt over een eigen terras en veranda. Amsterdam beach (Zandvoort) is makkelijk te bereiken met de auto en het openbaar vervoer (trein en bus). Parkeren kan direct aan de boulevard, en vanaf het treinstation van Zandvoort is het ongeveer 10 min. lopen naar Ajuma.

De beach office is af te huren per dag, per dagdeel en zelf voor 2 uur. De opstelling van de vergadering of zakelijke bijeenkomst bepaal jij, wij regelen de rest. Er is razendsnelle wifi, goeie koffies, heerlijk Aziatisch eten én fantastisch uitzicht op zee! Ook bieden wij verschillende vergaderarrangementen aan. Wat wil je nog meer?

Ohh, en wanneer de beach office niet verhuurd is, dan kan je er gratis flexwerken! Dus kom langs met je laptop of schrijfblok en zoek een leuke flexwerkplek uit. Check wel eerst even of de beach office beschikbaar is.

Wil jij ook vergaderen op het strand of gebruik maken van onze beach office voor een workshop, presentatie of andere zakelijke bijeenkomst? Of wil je meer weten over flexwerken? Klik hier of mail naar Ajuma via onderstaand formulier.

Zoek je een locatie of werkplek aan het strand en wil je weten of onze beach office beschikbaar is?

Vraag ’t ons : )

Naam:

Telefoonnummer:

Emailadres:

Onderwerp:

Bericht:

* — deze velden zijn verplicht