Vergaderen op het strand

Zocht je een creatieve en inspirerende locatie op het strand voor een vergadering, brainstorm, workshop, presentatie, seminar of informatiebijeenkomst? Dan hadden wij de plek voor jou: de Ajuma beach office:

De beach office bood ruimte voor 4 – 60 personen en beschikte over een eigen terras en veranda met zeezicht. Amsterdam beach (Zandvoort) is makkelijk te bereiken met de auto en het openbaar vervoer (trein en bus). Parkeren kan direct aan de boulevard, en vanaf het treinstation van Zandvoort was het ongeveer 10 min. lopen naar Ajuma.

De beach office was af te huren per dag, per dagdeel en zelf voor 2 uur. De opstelling van de vergadering of zakelijke bijeenkomst bepaalde jij, wij regelden de rest (razendsnelle wifi, lekkere koffie, heerlijk Aziatisch eten én fantastisch uitzicht op zee zijn hierbij niet weg te denken). Om het af en compleet te maken boden wij verschillende vergaderarrangementen aan.

Ohh, en wanneer de beach office niet verhuurd is, dan kan je er gratis flexwerken! Dus kom langs met je laptop of schrijfblok en zoek een leuke flexwerkplek uit. Check wel eerst even of de beach office beschikbaar is.